GR 

Ανατέθηκε στην εταιρεία μας η δημιουργία ενός επαγγελματικού χώρου με αντικείμενο την κατασκευή ιστοσελίδων και η παροχή υπηρεσιών.

Το γραφείο αναπτύχθηκε σε ισόγειο τμήμα κτιρίου στην Αγ. Μαρίνα Λέρου.


Βασικό στοιχείο που λήφθηκε υπόψιν πριν την σχεδίαση ήταν να δημιουργηθεί ένας χώρους με μοντέρνα προσέγγιση, με έντονα στοιχεία βιομηχανικής εποχής και με μινιμαλιστικές επιρροές ξεφεύγοντας από την κλασσική δομή που έχουν συνήθως τα γραφεία. 

Ο χώρος χωρίστηκε σε τρεις ζώνες. 

Στην πρώτη ζώνη και στην δεξιά πλευρά τοποθετήθηκε ο χώρος αναμονής πελατών και στην αριστερή πλευρά ο χώρος για τις παρουσιάσεις. Στη δεύτερη ζώνη δημιουργήθηκαν οι χώροι εργασίας και στην τρίτη ζώνη τοποθετήθηκε το service, η αποθήκη και το wc.

Στον χώρο αναμονής τοποθετήθηκε ένας καναπές που επενδύθηκε με πατητή τσιμεντοκονία. Ο χώρος των παρουσιάσεων επαναπροσδιορίστηκε και κατασκευάστηκε ένα πάσο από ξύλο επενδυμένο από καπλαμά που πατάει πάνω σε ένα πόδι από τούβλα εμφανή. 

Για το χώρο εργασίας επιλέχθηκε η δημιουργία ενός πάγκου-επίπλου από ξύλο σε μεγάλη διάσταση που τοποθετήθηκε πάνω σε μεταλλικό σκελετό και λειτουργεί σαν θέσεις γραφείων. Τοποθετήθηκε μεταλλική κατασκευή αριστερά και δεξιά από τον πάγκο εργασίας χρησιμεύοντας σαν χώρος απόθεσης και αποθήκευσης εγγράφων.

Στις τοιχοποιίες τοποθετήθηκε τούβλο σε τυχαία σημεία και τα επιχρίσματα έγιναν με μια ειδική τεχνοτροπία δίνοντας την αίσθηση της παλαίωσης παραπέμποντας σε βιομηχανική εποχή.

Στο δάπεδο και στο ταβάνι τοποθετήθηκε ξυλεία σε διαφορετική απόχρωση δημιουργώντας αντιθέσεις με τα υπόλοιπα υλικά.

Η χρήση υλικών όπως ξύλο σε διάφορες αποχρώσεις, σίδερο, πατητή τσιμεντοκονία, δημιουργούν συνδυασμούς που προκαλούν ευχάριστα τον πελάτη και συνάμα αποπνέουν ηρεμία.


ENG
  
Our company has been entrusted with the creation of a professional site dedicated to the company: web design and service delivery.
The office was developed on the ground floor of a building in Ag. Marina of Leros.
A key element taken into consideration before designing was to create a space with a modern approach, with strong elements of the industrial age and with minimalist influences, escaping from the classic structure that usually has offices.
The workspace was divided into three zones.
In the first zone and on the right side was placed the customer waiting area and on the left side the space for the presentations. In the second zone workplaces were created and in the third zone was placed the service, the warehouse and the wc.
A sofa was placed in the waiting area and was covered with cement mortar. The space of the presentations was redefined and a panel of veneer-lined wood was laid down on a clearly visible brick foot.
For the workplace it was chosen to create a large-scale wood-based furniture set placed over a metal frame and acting as office space. A metal construction was placed left and right from the worktop, serving as a storage and document storage area.
In the masonry, brick was placed at random points and the coatings were made in a special style giving the feeling of aging referring to an industrial age.
On the floor and on the ceiling, timber was placed in a different shade, creating contrasts with the other materials.
The use of materials such as wood in various shades, iron, pressed cement mortars, create combinations that are pleasant to the customer and at the same time exude calmness.
  • Text Hover