Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Data is Loading...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
GR 

Η μελέτη αφορά πρόταση για την διαμόρφωση αύλιου τμήματος συγκροτήματος σουιτών στην περιοχή Άλιντα Λέρου.

Επιθυμία των ιδιοκτητών ήταν να δημιουργηθεί ένας χώρος με νησιώτικες επιρροές και μίνιμαλ στοιχεία.

Ο χώρος θα εξυπηρετεί τους ένοικους του καταλύματος.

Στο δεξιό τμήμα δημιουργούνται οδεύσεις που οδηγούν τους πελάτες στους κοινόχρηστους χώρους και στα δωμάτια του ορόφου. Στα δάπεδα στρώθηκε “Λέρικη” ακανόνιστη πέτρα γκρι απόχρωσης και δημιουργήθηκαν στηθαία λευκά.

Στο κεντρικό τμήμα αναπτύσσονται κτιστοί καναπέδες κυκλικής μορφής με έντονες καμπύλες. Βασίζονται στην παραμετρική σχεδίαση δημιουργώντας μια πλαστικότητα και μια κίνηση στον χώρο. Στην πίσω μεριά αυτών τοποθετείται ξύλινη ειδική κατασκευή –περσίδες με έντονη κλίση λειτουργώντας ως σκίαστρο αναπτύσσοντας το στοιχείο της ιδιωτικότητας. Όλες οι κτιστές επιφάνειες επενδύθηκαν από λευκή σπατουλαριστή τσιμεντοκονία.

Τοποθετείτε ένα κτιστό τζακούζι-υδρομασάζ μεταξύ του αύλιου τμήματος και του κτιριακού όγκου.

Δημιουργούνται κτιστές ζαρντινιέρες με στοιχεία παραμετρικής σχεδίασης που θυμίζουν γλυπτό και τοποθετούνται θαμνώδη και αρωματικά φυτά δίνοντας χρώμα και αρώματα στον χώρο.

Επιλέχθηκε να φυτευτούν ελεύθερα στο χώρο δέντρα που μεγαλώνοντας θα δημιουργήσουν ένα ευχάριστο περιβάλλον και φυσική σκιά.

Στο αριστερό τμήμα δημιουργήθηκε ένας κτιστός πάγκος με έντονες καμπύλες.

Στην κατασκευή αυτή εντοιχίστηκε ένα κτιστό μπάρμπεκιου και ο εξοπλισμός κουζίνας, δημιουργήθηκε ένας πάγκος εργασίας και μια τοξοειδής ζαρντινιέρα που θα τοποθετηθούν αρωματικά φυτά.

Η επιλογή των υλικών είναι λευκός σοβάς, γκρι χαλίκι, Λέρικη ακανόνιστη πέτρα ξύλο σε φυσική απόχρωση, τσιμεντοκονία, υφάσματα σε γήινες αποχρώσεις, μαξιλάρια, μοντέρνα έπιπλα, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να δημιουργεί ένα αρμονικό αισθητικό αποτέλεσμα. 


ENG  

The design study concerns a proposal for the construction of the courtyard of the suite of suites in the area of Alinda Lerou.
The desire of the owners was to create a space with insular influences and minimal elements.This place will serve the tenants of the accommodation.
In the right section there are paths leading customers to the public areas and the rooms on the floor. On the floors was laid "Lerian" irregular stone gray color and created a barrier white. In the central part there are built circular sofas with strong curves. They are based on parametric design, creating a plasticity and a movement in space. On the back of these, a wooden construction is placed - overhangs with a strong slope, serving as a sunshade, developing the element of privacy. All the built surfaces were covered with white cement plaster.
Place a built-in Jacuzzi between the building block and the building block.
It creates built-up decorations with elements of parametric design reminiscent of a sculpture and shrub and aromatic plants are placed giving color and aromas to the space.
It was chosen to plan freely in the place trees that grow will create a pleasant environment and natural shade.
A built-in bench with strong curves was created on the left.
In this construction a built-in barbecue and kitchen equipment were built, a workbench and an arched flowerpot were set up to place aromatic plants.
The choice of materials is white plaster, gray gravel, Lerian irregular wood stone in natural shade, cement mortar, fabrics in earthy shades, pillows, modern furniture, so the final result creates a harmonious aesthetic effect.
  • Text Hover