Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Data is Loading...
 
 
 
 
GR 

Το 4 epoxes είναι ένα μαγαζί που λειτουργεί από τις πρωινές ώρες μέχρι αργά το βράδυ. Λειτουργεί ως καφέ, μπαρ, εστιατόριο και βρίσκεται στον παραδοσιακό οικισμό της Αγ. Μαρίνας στην Λέρο. Στο ισόγειο τμήμα, στο βάθος του καταστήματος τοποθετήθηκε το μπαρ και αναπτύχθηκαν τραπέζια, καναπέδες, καρέκλες και στον όροφο αναπτύχθηκε η κουζίνα, οι κοινόχρηστες τουαλέτες και ένας χώρος με καναπέ, καρέκλες ,τηλεόραση και τραπέζια για τους λάτρεις των αθλημάτων. Λόγω της παλαιότητας του κτιρίου δεν ήταν εφικτό να γίνουν παρεμβάσεις στις τοιχοποιίες και γενικά στα δομικά σημεία του κτιρίου. 

Η σκάλα που οδηγεί από το ισόγειο τμήμα στον όροφο δεν πειράχτηκε απλά προστέθηκε μια κατασκευή με ασύμμετρα υπό κλίση σχήματα με σκοπό να απομονώσει την ανάβαση των πελατών προς τις τουαλέτες και την κουζίνα. Η σκάλα φωτίστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργούνται έμμεσες σκιάσεις σε διάφορα σχήματα στην οροφή του ορόφου. Στο ισόγειο τμήμα επενδύθηκε ο βασικός αριστερός τοίχος με πάνελ coco-leather σε μια πολύ ιδιαίτερη απόχρωση για να δημιουργηθεί αντίθεση σε σχέση με την λευκή ξύλινη οροφή. Η οροφή ήταν επενδυμένη με ξύλινες τράβες και πετσώματα που βάφτηκαν σε διάφορους τόνους του λευκού για να ‘φωτίσει ’τον ισόγειο εσωτερικό χώρο. Στο μπαρ δόθηκε ημικυκλικό σχήμα με κλίσεις και βάφτηκε με γυαλιστερή λάκκα. Επιλέχθηκαν μοντέρνα έπιπλα και επενδύθηκαν τα τραπέζια του καφέ και ξύλινες επιφάνειες με τσιμεντοκονία σε γκρι απόχρωση.  



ENG  


4 epoxes is a business that runs from early hours until late at night. It is a cafe, bar, restaurant and is located in the traditional settlement of Ag. Marina in Leros. In the ground floor, at the bottom of the shop was placed the bar, while tables, sofas and chairs were developed, and on the first floor there was a kitchen, toilets and a space with sofa, chairs, TV and tables for sports enthusiasts. Due to the age of the building it was not possible to intervene in the masonry and generally in the building's structural parts. 

The ladder leading from the ground floor to the floor was not changed, just a construction with asymmetrical inclined shapes was added to isolate the ascent of customers to the toilets and the kitchen. The ladder was illuminated in such a way as to create indirect shades in various shapes on the roof. In the ground floor, the main left wall was covered with coco-leather panels in a very special shade to create contrast with the white wooden ceiling. The roof was lined with wooden troughs and planks painted in several tons of white to illuminate the ground floor. The bar was given a semicircular shape with slopes and painted with glossy lacquer. Modern furniture was chosen and the coffee tables and wooden surfaces with gray cement were invested.  


  • Text Hover
  • Text Hover